Taller de fotografia per a joves de 12  17 anys el juliol per les tardes

Taller d'escriptura creativa per a joves de 12 a 17 anys

Vine a inventar les teves pròpies històries i a aprendre com escriure contes, diaris personals, aventures, viatges... Ho farem a a través de jocs que ens ajudaran a posar en marxa la nostra creativitat i a desenvolupar la nostra imaginació!

 

El taller d'escriptura creativa per a joves està pensat per a nois i noies que els agradi escriure i que vulguin millorar la seva capacitat de crear les seves pròpies històries. Mitjançant exercicis i jocs fomentarem la creativitat i deixarem que totes e shistòries que portem dins, puguin sortir i ser explicades. T'hi esperem!

El taller s'imparteix en català i/o castellà

 

Horari:

De dilluns a dijous
De 16:00 a 17:30
(total curs: 12 hores)

Dates:

Preu: 100 euros

 

A on:

Keiko’s dream
C/ Bac de Roda, 36
08016 Barcelona

www.keikosdream.net

 

Com fer la reserva?

Del 7 de maig al 22 de juny pel primer torn i fins al 5 de juliol pel segon torn, ingressant l’import total del preu del curs en el propi centre Keiko’s dream o fent una transferència indicant el nom de l’alumne i la referència del curs al número de compte que us facilitarem a través del telèfon o mail.

 

Veure el temari (PDF en nova finestra)

 

Per a més informació i matrícules envieu un mail a cursos@imaginatwo.com o truqueu al 649 47 80 82. També podeu preguntar al propi centre Keiko's dream de dilluns a dijous de 16:00 a 19:00


+ informació sobre el taller de fotografia